facebook

“Виривали нігті, на спині вирізали слово “пі*ар”: двоє дорослих чоловіків згвалтували 17-річного хлопця (відео)

У селищі Рогань на Харківщині знайшли жорстоко побитого 17-річного хлопця. Його терміново доправили до лікарні.

Про це інформує пресслужба поліції області.


У день побиття постраждалий розпивав алкогольні напої в компанії 32 та 38-річного чоловіків. Їх і підозрюють у побитті неповнолітнього. Наразі триває розслідування, проводять експертизи. Якщо чоловіків визнають винними, їм загрожує до 8 років за гратами.

Тим часом місцеві ЗМІ розповідають подробиці злочину.

Як розповіла виданню 057.ua мати постраждалого підлітка, неприємності у Слави розпочалися з конфлікту з його колишньою дівчиною Анджелою і її подругою. З дівчиною, яка на рік старша за нього, Слава розлучився, але, за словами матері, «продовжував дружити».

У той нещасливий день, 5 травня, підліток зустрівся з обома дівчатами і посварився з Анжелою. Зараз, мабуть, вже складно встановити, хто першим “застосував силу”. Мати постраждалого стверджує, що в запалі сварки подруга Анджели “вдарила його сильно в пах”, а хлопець у відповідь теж вдарив – “по попі”.

У соцмережах з’явилася аудіозапис, на якому, мабуть, подруга Анджели заявляє, що хлопчик був п’яний, чіплявся до дівчат, “всім набридав” і врешті-решт “вдарив її по голові”. Вона стверджує, що отримала в результаті струс мозку, має результат медичної експертизи. Втім, Славу чомусь називає “Дмитром”.

З аудіозапису випливає, що знущалися над підлітком, власне, батько цієї дівчини і його друг. Дівчина визнає, що обидва були п’яні і “перестаралися”, однак не розуміє, за що все довкола повстали проти них, адже чоловіки просто заступилися за дівчат.

Читайте також:  Поверталася від стоматолога: померла 20-річна дівчина, яка постраждала від російської ракети

Після “заступництва” підлітка, який втратив свідомість, виявив перехожий на зупинці автобуса в Рогані. Мати хлопчика викликала швидку, постраждалого доставили в Харківську центральну клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги, де тепер його чекає довге лікування і реабілітація. У поліцію мати також відразу звернулася.

За словами жінки, в Липецькому районному відділенні поліції у неї відмовилися прийняти заяву, пославшись на те, що “це не їхній район”. Відмовитися від цього розслідування, як стверджує мати постраждалого, намагалися і в Індустріальному відділі поліції. Кримінальне провадження відкрили лише після звернення жінки до засобів масової інформації.

Слава розповів матері, що “кілька годин його били, ґвалтували держаком від лопати, били арматурою, зв’язували руки, ноги, голову скотчем, зав’язували рот, заливали горілку насильно, кров змивали теж горілкою. Йому відразу розбили об голову телефон, щоб він не зміг подзвонити. На спині йому намагалися вирізати лезом слово “п *% дар”, але змогли тільки букву “п”. Хлопчику погрожували, що він “стане кормом для риб”, розповідали, як “відпиляли йому ноги болгаркою”, намагалися зривати нігті на руках. І всі ці знущання, за словами хлопчика, знімала на відео та сама дівчина, яка “вдарила його в пах”. Зараз вона не говорить про це, згадує якусь “Анну”, якої, втім, теж “там не було”.

Джерело.