facebook

Була популярною співачкою у 90-х: Корольова показала 52-річну сестру Русю (фото)

Скандальна співачка українського походження Наташа Корольова показала свою 52-річну сестру Русю.

Про це вона написала в Instagram.


Так, співачка опублікувала світлину своєї старшої сестри Ірини Осауленко (Поривай). Вона була популярною у 90-ті роки та співала під псевдонімом Руся.

Таким чином співачка привітала свою рідню із днем народження.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

У моей сестрички Руси @russya_music сегодня День Рождение !!! Она удивительно добрый и отзывчивый человек с душой ребёнка и очень трудной судьбой !!! Ируля люблю тебя и скучаю!!! З Днем Народження Дiвчинка Русява!!!#сестра #деньрождения #семья #руся

Допис, поширений Наташа Королева (@koroleva__star) 9 Чер 2020 р. о 4:37 PDT

Нагадаємо, Руся народилась у Києві — українська співачка, перша поп-співачка незалежної України. Лавреатка «Пісенного вернісажу» (1989), найкраща співачка «Національного хіт-параду» (1990). На початку своєї кар’єри виступала на телебаченні під псевдонімом Ірина Бистрик. Разом з музикантами «Міді-М» було записано перший альбом «Ворожка». Це був перший україномовний альбом вітчизняної поп-музики, а Руся стала першою з українських виконавців, чиї пісні зазвучали на танцполах усієї країни.

Читайте також:  Христина Соловій розкритикувала Тіну Кароль за російськомовний репертуар: співачка відповіла

Перші концерти відбулися у Львові в жовтні 1989 року. Незабаром у Києві було записано другий студійний альбом «Різдвяна ніч», пісня з якого «Зачароване коло» принесла співачці диплом лавреаткою «Пісенного вернісажу» 1989 року.

Джерело.



Категорії: