facebook

В американських ресторанах під час пандемії розробили нові правила

У Каліфорнії після майже 3-місячного карантину, відчинили двері ресторани. Однак з радісною для каліфорнійців новиною, з’явилася і сумна статистика. Кількість інфікованих коронавірусом продовжує зростати у штаті, особливо у найбільш густонаселеному місті Лос-Анджелес. Тож заклади харчування дотримуються суворих правил продиктованих штатом Каліфорнія, повідомляє Голос Америки.

В одному із популярних у Лос-Анджелесі бістро окрім великого плаката ”ми відкриті”, біля входу висять інструкції. “Обов’язково мийте руки, зберігайте дистанцію, одягайте маску”.  “Ми маємо цей столик – тут заборонено сидіти, бачите знак. Коли вони заходять вони мусять мати маску і її вони мають право знімати тільки під час їжі”, – розповідає правила розсадження клієнтів менеджер Хосе Гарсія.


За таким же правилом розсаджують клієнтів і назовні. Відвідувачі полюбляють сидіти на відкритих майданчиках, де є вітерець і повітря циркулює краще. Джеф Беной, клієнт закладу, зізнається – скучив за ресторанами. “Мені подобається відчувати, що я маю вибір, і хоч я не їм у ресторані часто, але добре знати, що можеш якщо хочеш. Що в тебе є різні опції”.

Читайте також:  Петицію з проханням впускати українців до Польщі без карантину замкнули

У Каліфорнії після майже 3-місячного карантину, відчинили двері ресторани. Однак з радісною для каліфорнійців новиною, з’явилася і сумна статистика. Кількість інфікованих коронавірусом продовжує зростати у штаті, особливо у найбільш густонаселеному місті Лос-Анджелес. Тож заклади харчування дотримуються суворих правил продиктованих штатом Каліфорнія, йдеться в повідомленні.

В одному із популярних у Лос-Анджелесі бістро окрім великого плаката ”ми відкриті”, біля входу висять інструкції. “Обов’язково мийте руки, зберігайте дистанцію, одягайте маску”.  “Ми маємо цей столик – тут заборонено сидіти, бачите знак. Коли вони заходять вони мусять мати маску і її вони мають право знімати тільки під час їжі”, –  розповідає правила розсадження клієнтів менеджер Хосе Гарсія.

За таким же правилом розсаджують клієнтів і назовні. Відвідувачі полюбляють сидіти на відкритих майданчиках, де є вітерець і повітря циркулює краще. Джеф Беной, клієнт закладу, зізнається – скучив за ресторанами. “Мені подобається відчувати, що я маю вибір, і хоч я не їм у ресторані часто, але добре знати, що можеш якщо хочеш. Що в тебе є різні опції”.

Джерело.



Категорії: