facebook

Справжнє обличчя Росії: дітей з Донбасу – в гори Кавказу

Перевірені джерела з тимчасово окупованої території Луганської області повідомили жахливу історію про те, як братський російський народ «допомагає» в організації літнього відпочинку дітей Донбасу.

У 2019 році самопроголошена «влада» так званої «ЛНР» звернулася до організації «Міжнародний союз спадкоємців перемоги» (м. Москва, вул. Щепкіна, 8) з проханням про безоплатну допомогу щодо організації відпочинку для дітей «республіки» в умовах гуманітарної катастрофи. У свою чергу, керівництво союзу звернулося до губернаторів регіонів Росії надати можливість відпочити дітям, які постраждали від воєнних дій, подарувати шматочок щасливого дитинства хоч на короткий період часу.


Але… ви не повірите!!!

Як би ви думали, хто погодився допомогти аж з усіх 99 (!) регіонів «братської» Росії? Губернатор Пєтров, Іванов, Сідоров, а може улюблений в ОРЛО Владімір Владіміравічь розпорядився допомогти молодій «республіці» і дав відповідну вказівку?

На жаль, ви не вгадали! З усієї «матінки» Росії погодився допомогти тільки глава Республіки Інгушетія!!!

Не маючи інших варіантів окупаційна «влада» відправила луганських дітей в гори на Кавказ.

Складається враження, що представники бандформування «ЛНР» українських (!) дітей, які виховані в християнських традиціях цілеспрямовано відправляють на відпочинок у регіон, в якому домінують ісламські традиції, зокрема радикальної спрямованості, котрі ненавидять християнство, для навчання та підготовки?

Місцеві жителі не виключають, що в цьому чи наступному роках окупаційна «влада» може піти ще далі і відправити дітей з Луганщини в Сирію, Лівію або інші ісламські держави.

Читайте також:  Активні бойові дії в Україні завершаться вже за 7-9 тижнів – Міноборони Естонії

Існує також ймовірність, що ця бандитська «влада» запропонує дітям залишитися там назавжди, насамперед, українським красивим дівчаткам.

Дівчаткам, на яких в ісламських державах існує особливий попит, при цьому ті, хто відправляє (мається на увазі «правителі республіки») зароблять грошики. Адже мусульмани народ щедрий за «товар» завжди розраховуються вчасно, не те, що «вожді» окупаційної «влади», які й не думають розраховуватися зі своїми ж шахтарями.

Запитання: що змінилося з моменту, коли представники «русского міра» дорвалися до влади?

Можливо місцеві мешканці стали краще жити, більше заробляти, може «матушка» Росія щиро допомагає луганчанам?

На превеликий жаль, з часу окупації в 2014 році стає все гірше і гірше! Останнім часом люди в «народних республіках» все частіше починають перешіптуватися, що при «украх» жити було легше і що в кінцевому результаті Донбас усе-таки повернуть Україні.

Адептам «русского міра» слід замислитися, а чи вартувало починати війну для того, щоб у Луганську керували бандити і корупціонери, щоб гинули мирні люди… і найголовніше – щоб страждали ДІТИ???

Всеволод Луганський,

учасник руху «Наша Луганщина»

Джерело.