facebook

Віза в Польщу: є новини з візових центрів в Україні

З 20 липня перестав працювати пункт прийому візових анкет в одному з обласних центрів.
Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт Візового центру Польщі, в Івано-Франківську з 20 липня закрився пункт прийому візових анкет. Обіцяють, що це тимчасово, однак точної дати відновлення роботи не називають.

Тим, хто був зареєстрований на подачу документів на візу, запропонували відправити документи “Нової поштою” до Львова: відділення “Нової Пошти” № 75, вул. Газова, 5а.


“Увага! Просимо вас на період закриття ППВА не відправляти документи до Івано-Франківська, оскільки їхній розгляд розпочнеться лише після відкриття ППВА”, – зазначається в інформації візового центру.

Читайте також:  Убивство 3-річного сина Соболєва: депутат провів розслідування та звернувся до Президента

Інший варіант – зачекати на нову дату реєстрації після відновлення роботи.

“З клієнтами, паспорти яких знаходяться у ППВА, ми будемо зв’язуватись в індивідуальному порядку і інформувати щодо способу отримання паспорту”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, клієнтів, які подають документи на польську візу до Вінницького консульського округу (Вінниця, Хмельницький, Житомир, Чернівці) поштою, попередили, що термін розгляду таких документів може бути збільшений через високий попит бажаючих подати документи на візу.

Джерело.



Категорії: