facebook

Поганий знак? Після інавгурації Зеленського президентське посвідчення впало на підлогу

Посвідчення президента Володимира Зеленського , який сьогодні пройшов урочисту церемонію інавгурації, випало на підлогу

Через кілька миттєвостей після того, як Зеленському вручили посвідчення, він передав документ члену почесної варти, уклавши її на спеціальну подушечку, повідомляє « Цензор «.


Однак на відео можна помітити, що посвідчення не утрималося і впало на підлогу. Хтось із присутніх швидко виправив ситуацію, однак деякі вважають, що такий, здавалося б, незначний момент на інавгурації може бути знаком.

Раніше відомий астролог Влад Росс розкрив українцям очі на справжнє значення днів 19 травня для Володимира Зеленського. За словами експерта, новообраному президенту Володимиру Зеленському дуже пощастило з новою датою інавгурації, адже 19 травня – 15 сатанинський місячний день і він вкрай енергетично несприятливий, його вплив могло б негативно позначитися на правлінні Зеленського і термін його перебування при владі.

Читайте також:  Змок і переодягнувся: Президент здивував вбранням на офіційній нараді (фото)

Відеопрогравач

00:00
00:42

«І повна зміна ситуації 20 травня. Прекрасний 16-й місячний день, символом якого є голубка, по-іншому метелик, метелик, яка пов’язана з перетворенням, очищенням і трансформацією життєвого шляху. Тобто це найсприятливіший день, щоб прийти до влади в країні, очистити її від поганого і дати світлий шлях », – розповів астролог.

Він також зазначив, що, на відміну від 19 травня, 20 – ідеальний день для нової відповідальності і переговорів. Якщо вірити інформації астролога, за певних умов Україна зможе будувати теплі відносини з іншими країнами і нарешті визначиться з курсом на ЄС і НАТО.

Джерело.