facebook

Спецоперація “Паніка” – новий “шедевр” російських пропагандистських структур

Інформаційна війна продовжується: за вказівками спецслужб РФ та пропагандистських структур Кремля розумники, стратеги і тактики з ВІПО (відділ інформаційно-психологічних операцій) російсько-терористичних угруповань на Донбасі вирішили зайти з козирів й розіграти суперсекретну виставу під назвою «зрада зрадная».

Суть операції полягає в тому, що зусиллями тих, кого понабирали за оголошеннями, по ідеї, має сформуватися громадська думка, що влада України нібито профукала не менше 4 області, а Путін всіх знову переграв і т.д. і т.п., – повідомляє Фашик Донецький у блозі на «Антикор».


Це шоу виконується дуже просто: з тимчасово окупованих територій Донбасу телефонують людям, які проживають у підконтрольних Україні регіонах і під різними соусами розповідають ось таку нісенітницю: Донецька, Луганська, Харківська та Херсонська області відійдуть до складу РФ до кінця 2020-го року, Україна відводить війська від кордонів, всі вже все «порішали»…

Мета цього спектаклю проста: посіяти паніку серед цивільного населення, використовуючи телефони і агентуру з числа тих, хто знаходяться за лінією розмежування.

Що маємо в результаті? Війна триває і нічого не змінилося. Взагалі. РФ як держава-терорист використовує всі доступні методи для досягнення своїх цілей, наплювавши на мораль і етику. Правда, апетити трохи у РФ як би зменшилися – Одесу, Дніпро, Миколаїв забули чомусь включити у список «зрадний».

Між тим, луганчанин Олексій Шитов ще влітку 2014 зняв на відео про те, як бойовики «ЛНР» з мінометів обстрілювали Луганськ, пише у Facebook журналіст Денис Казанський.

Читайте також:  Хлопчик проковтнув 25 магнітів: дитину прооперували

«Автор виклав ролик ще в 2014 і весь цей час відео було у відкритому доступі, але переглядів практично не було. Я натрапив на нього випадково, і вважаю його надзвичайно важливим свідченням, яке необхідно поширити», – повідомив Казанський.

Журналіст зазначив, що по звуку на відео добре чутно, що міномет стріляє в місті, а через кілька секунд снаряд падає в сусідньому районі.

«Таким чином, маємо чергове підтвердження того, що Луганськ влітку 2014 обстрілювали самі ж «ополченці», – зазначив він.

Всеволод Луганський,
учасник руху «Наша Луганщина»
Джерела:
https://antikor.com.ua/articles/397489-operatsija_panika._made_in_russia
https://www.facebook.com/den.kazansky/posts/3227427990670024

Джерело.