facebook

Мешканець гуртожитку намагався зґвалтувати 12-річну дівчинку та вбити її сестричку

Довести свій злочинний намір до кінця чоловікові завадили сусіди

У місті Шостка Сумської області співробітники поліції затримали 25-річного чоловіка за підозрою у замаху на вбивство та зґвалтування двох малолітніх дітей.


Як розповів УНІАН речник Головного управління Національної поліції у Сумській області Володимир Крупецьких, про те, що в одному з гуртожитків Шостки жертвою нападника стали малолітні діти, 15 серпня правоохоронцям повідомили свідки події. «

На місці події правоохоронці виявили нетверезого мешканця цього ж гуртожитку та двох дітей – 12-річну дівчинку та її 7-місячну сестричку. Викликані медики «швидкої» встановили у немовляти пошкодження голови», – йдеться у повідомленні.

Працівники поліції з’ясували, що, скориставшись відсутністю у сусідській кімнаті дорослих, нетверезий чоловік увірвався до чужого житла і потягнув 12-річну дівчинку на ліжко, зриваючи з дитини одяг, та намагався зґвалтувати. А коли від крику заплакало немовля, чоловік схопив його і почав бити головою об підлогу.

«Присутня під час нападу подружка старшої дівчинки стала кликати на допомогу, і на поміч дітям прибігли сусіди. Саме вони відтягли нападника від немовляти і сповістили про все до поліції»,– зазначається у повідомленні.

Наразі потерпілі перебувають під наглядом лікарів. Поліцейські затримали нападника, який перебував у стані нарко- та алкогольного сп’яніння, в порядку статті 208 КПК України. Сам він, протверезівши, категорично заперечує свою причетність до вчиненого. За інформацією Крупецьких, сьогодні, 17 серпня, в рамках відкритого кримінального провадження слідчі оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні двох злочинів – за ч. 3 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на вбивство малолітньої дитини) та ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 КК України (замах на зґвалтування малолітньої дитини) і проситимуть суд про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Підозрюваний раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався.

Читайте також:  Відновили вже понад 100 кілометрів прикарпатських доріг, пошкоджених стихією

 

Джерело.