facebook

Філатов утер носа Зеленському на Новому мосту

Міський голова виграв минуло річне парі президента
Міський голова Дніпра Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року. Про це свідчить рішення третього Апеляційного суду в Дніпрі.

Відомо, що багатостраждальний Новий міст у Дніпрі не могли відремонтувати протягом не одного року. На це звернув увагу президент Володимир Зеленський, який вирішив укласти парі з мером Борисом Філатовим: якщо останній не відремонтує міст до Дня міста (вересень), то самостійно покине посаду міського голови.Однак, Філатов завершив реконструкцію в строк і ввів міст в експлуатацію. Зеленський же вирішив продовжити термін парі до проведення експертизи, щоб визначити якість роботи


Тієї ж осені обласна державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) провела позапланову перевірку і винесла припис і штраф у розмірі 1,8 млн.грн. на Департамент благоустрою міськради за нібито знайдені порушення.

Читайте також:  Зeлeнcькoмy пoрa взятися за нього: Вiдoмuй вeтeрaн AТ0 рoзчaвив Пoрoшeнкa рoзпoвiвши прaвдy про йoгo прaвлiння

Міська рада була незгодна з висновками експертів, у зв’язку з чим подала апеляцію до суду. Навесні 2020 року окружний адміністративний суд визнав незаконним припис ДАБІ і скасував штраф, виписаний експертами. А 16 липня суд апеляційної інстанції підтвердив рішення окружного суду і повну правоту мерії Дніпра. Так що тепер Борис Філатов може сміливо заявити, що виграв парі Володимира Зеленського.

Джерело.



Категорії: