facebook

Вакарчук рушив з “Голосом” на вибори, але запізнився: чому він не зможе змагатися з Зеленським

Вакарчук рушив з “Голосом” на вибори, але запізнився: чому він не зможе змагатися з Зеленським
“Проблема Вакарчука в тому, що він ні риба ні м’ясо”

Відомий політолог Юрій Романенко заявив, що музикант і політик Святослав Вакарчук запізнився з рішенням просувати на виборах у Верховну Раду свою партію “Голос”. Про це йдеться у новому відео експерта “Чому Вакарчуку вже не наздогнати Зеленського: “Голос” на дострокових виборах у Раду” на YouTube.


“Святослав Вакарчук зі своєю партією “Голос” кинувся на вибори у Верховну Раду. Однак, на мій погляд, Вакарчук серйозно запізнився. І йому дістанеться незавидна роль спойлера Зеленського. Причому, напевно ще й під дудку Петра Олексійовича і інших олігархів. Розбираю траєкторію нової сили”, – написав Романенко під відео.

Також політолог підкреслив, що “дивиться на перспективи Вакарчука зі скепсисом”.

“Він (Святослав Вакарчук, – ред.) спізнився, тому що зайшов на ринок, який зайняв гравець психологічно інший. Проблема Вакарчука в тому, що він ні риба ні м’ясо – вперед-назад”, – проаналізував Романенко.
“Вакарчука з його млявою харизмою політичною доведеться зробити багато зусиль, щоб виповзти на серйозну нішу, так як зараз у нього голосів не вистачає. З урахуванням того, що багато українців вимагають перезавантаження, то у Вакарчука є шанс. Але цей шанс зменшується, тому що кампанія буде коротка”, – відзначив експерт.

https://www.youtube.com/watch?v=aajDTBY-JRM

Джерело.