facebook

“Голий” хмельничанин у тролейбусі паралізував рух, пасажири в люті: “За яким законом?”

“Коронавірусний” егоцентрист влаштував скандал у тролейбусі, такий допис з’явився вчора, 2 вересня, на Фейсбук-сторінці Хмельницький LIVE:
“Сьогодні в тролейбусі 11а, чоловік відмовився одягати маску, на вмовляння кондуктора і водія не реагував, виходити також відмовився.

Між ним і пасажирами виник конфлікт, в результаті чого він викликав поліцію. Через його зухвальство на декілька хвилин весь рух по вулиці Камянецькій було перекрито.”


 

Користовачи розділилися у коментарах. Хтось гнівався на безвідповідальність чоловіка, а дехто вважав, що він правий.

“Вірус є , але є і законодавство , постанова кму не має такої сили як Конституція і якщо людина знає свої права то має право їх відстоювати ! Нехай влада введе надзвичайний стан при якому має забезпечити громадян засобами інд захисту як мінімум та інші моменти які не вигідні владі такі як форс мажор , податки та інше і виписує штрафи і розповідає як кому куди і як ходити”, – пише Олександр Дзюблюк.

Читайте також:  Приклад для України: як у Польщі і карантин не порушили, і великодні кошики освятили – відео

“Питання не виключно у вимогах влади та законів. Питання в культурі використання масок. Культурі, яка вже багато років існує в розвинутих країнах (приклад Японія) і яка тілька зараз зароджується в нас. Використовуючи маску, Ви, в першу чергу, забезпечуєте захист людей, які поруч з Вами – маска зменшує загальний обсяг видихаємого вами повітря (крапель) , яке може бути заражене і про що Ви можете й не знати. Тому, мова йде про повагу до оточуючих Вас людей”, – висловлює свою думку Карпович Радіон.

Джерело.



Категорії: