facebook

Під Рівним жінка розстріляла свою родину: фото з місця кривавої трагедії

У Рівненській області в ніч на суботу, 5 вересня, 44-річна жінка стріляла в свого чоловіка і 13-річну дочку. Чоловік загинув на місці, а дівчинка госпіталізована з множинними проникаючими пораненнями грудної клітини.

Як пише “Апостроф”, про це повідомляє поліція області.


Після пострілів чоловік зміг зателефонувати батькові, щоб той викликав поліцію, але після цього помер від отриманих поранень. Дівчинці необхідне оперативне втручання, її оперують.

Сама ж жінка після скоєного намагалася накласти на себе руки. Її доставили в лікарню з різаними ранами рук і кульовим пораненням в скроню без свідомості. Вона затримана в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та перебуває в спецпалаті під охороною. Її стан лікарі оцінюють як стабільний.

Читайте також:  В Італії, у морі, виявили тіло 58-річної української заробітчанки


На місці інциденту поліцейські вилучили травматичну зброю і револьвер під патрон Флобера. Тривають першочергові слідчі дії, які дадуть відповідь на питання, що стало причиною трагедії.Відзначається, що сім’я характеризується позитивно. Загиблий працював в будівельній фірмі, а підозрювана займалася викладацькою діяльністю.

Джерело.



Категорії: