facebook

Двоє бійців загинули, ще троє поранені: у штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

6 вересня в результаті ворожого обстрілу на Донбасі отримав поранення воїн ЗСУ, двоє українських захисників підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, ще двоє військовослужбовців ОС отримали поранення в результаті підриву автомобіля.

Про це повідомив штаб ООС у Facebook.


Збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл українських позицій, порушивши домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року.

Так, поблизу населеного пункту Красногорівка ворог відкрив вогонь з автоматичного станкового гранатомета, випустивши при цьому три черги ВОГ-17.

В результаті обстрілу отримав поранення військовослужбовець ЗСУ, який усував наслідки пожежі на позиції підрозділу Об’єднаних сил. Пораненому захиснику вчасно надана медична допомога.

У той же час поблизу населеного пункту Шуми зафіксований один провокаційний постріл з підствольного гранатомета.

Читайте також:  Міжнародні експерти закликають Захід не допустити мирної угоди стосовно Донбасу на умовах Кремля

Військовослужбовці підрозділів Об’єднаних сил та інших складових сил оборони продовжують гасити осередки пожеж на території Донецької та Луганської областей.

Під час евакуації особового складу двоє українських захисників, обходячи осередок вогню в “сірій зоні”, підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника.

Крім того, прямуючи до місця гасіння окремих осередків тління в районі населеного пункту Новгородське, на невідомому вибуховому пристрої підірвалася автомобільна розливна станція АРС-14. В результаті підриву двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Джерело.



Категорії: