facebook

Спецслужби РФ знищують не тільки колишніх бойовиків, але й їхніх близьких

Як повідомляють користувачі соцмереж, «на Рассєї» раптово (неждано-негадано?!) померла дружина екс-ватажка російсько-терористичного угруповання так званої «ЛНР» Ігоря Плотницького, який планував заховатися від гніву жителів тимчасово окупованих територій Луганщини.

Лариси Миколаївни не стало на початку серпня.


Відповідний документ міститься в  Єдиного державного реєстру індивідуальних підприємців (ЄДРІП) еРеФії.

У СМ повідомляють, що згідно з випискою з ЄДРІП, «дружина Плотницького померла у Воронежі більше місяця тому. Причиною є закриття індивідуального підприємця – у зв’язку зі смертю», – йдеться в дописах.

Нагадаємо, що 23.11.2017 після перевороту в «ЛНР» колишній «глава рєспублікі» Ігор Плотницький втік до країни-агресора. 24.11.2017 бойовики незаконного збройного формування т.зв. «МДБ ЛНР» повідомили, що Плотницький подав у відставку. Генеральна прокуратура України оголосила в розшук «екс-главу ЛНР» Ігоря Плотницького та отримала дозвіл на його затримання з метою доставити в суд. Після «держперевороту» очолює «ЛНР» Леонід Пасічник.

Водночас, у вересні 2016 у Воронежі раптово померли Ігоря Плотницького – вони нібито отруїлися грибами. Рятувати подружжя намагалися навіть у московській лікарні, але, не дивлячись на зусилля лікарів, пенсіонери померли.

Читайте також:  Вбив, а тоді зґвалтував: розправа над 17-річною Іриною на Тернопільщині сколихнула Україну

Крім того, подальша доля й самого поваленого в 2017-му ватажка «еЛеНеРії» залишається незрозумілою. Хтось запевняє, що його вже давно немає на світі. Дехто стверджує, що він благополучно тихо і непомітно живе в Росії за награбоване під час війни на Донбасі. У будь-якому випадку, за весь час після його «повалення» не було оприлюднено жодного випадку достовірної появи на людях. Теоретично можна припустити, що він живе в тому ж Воронежі, якщо, звичайно, не розлучився із дружиною.

Всеволод Луганський,

учасник руху «Наша Луганщина»

Джерело.



Категорії: