facebook

“Інша реальність”: “Інтер” влип у гучний скандал через інавгурацію Зеленського

В день інавгурації президента України Володимира Зеленського, яка відбулася в понеділок, 20 травня, у ранковому випуску новин телеканал “Інтер” не згадав про захід.

Про це на сторінці у Twitter повідомила аналітик Центру “Нова Європа” Дарина Гайдай, вказавши на інший контент телеканалу, який потрапив у ефір.


“Думала, що українські медіа більше не можуть мене шокувати, а даремно. “Інтер” сьогодні вранці у випусках новин розповідав про багато важливих у загальнонаціональному масштабі подій, від спалювання шин до укусу хлопчика змією, крім інавгурації президента. Ні слова”, — написала аналітик.

Вона назвала те, що трапилося, не просто заангажованістю, а “створенням іншої реальності”.

“Звісно, українські медіа давно звикли ігнорувати важливі новини, якщо там є політик, який з “чужого табору”. “Інтер”, схоже, довів цю політику до абсолюту”, — обурилася Гайдай.

думала, що українські медіа більше не можуть мене шокувати, а даремно :)Телеканал Інтер сьогодні вранці у випусках…

Опубліковано Daria Gaidai Неділя, 19 травня 2019 р.

Співвласник “Інтера” Сергій Льовочкін у коментарі “Главкому” не зміг пояснити таке рішення телеканалу. На запитання, чому його канал був чи не єдиним, хто проігнорував інавгурацію, бізнесмен знизав плечима: “Я не знаю, що транслює “Інтер”, я не керую процесом”.

Читайте також:  “Ти живий, і в серці моєму”: Мама Кирила Трофимчука після похорону звернулась до сина

Джерело.



Категорії: