facebook

Львівські митники залишили чоловіка без зубів (фото)

Мостиські митники позбавили штучних зубів 33-річного мешканця Чернівців
Львівські митники залишили чоловіка без зубів (фото)
Товар переміщували з приховуванням від митного контролю. В пункт пропуску «Шегині-Медика» з Республіки Польщі смугою спрощеного митного контролю — «зелений коридор» прибув мікроавтобус «Mercedes Sprinter» під керуванням 33-річного мешканця м. Чернівці. Про це повідомили в Галицькій митниці.

Під час митного оформлення виникла підозра щодо наявності в даному транспортному засобі предметів та товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню. Митники вивели автомобіль з загального потоку для проведення поглибленого огляду. У конструктивних порожнинах, під переднім пасажирським сидінням було виявлено, прикриті особистими речами, 4 картонні коробки, в яких містились 134 комплекти штучних зубів по 8 зубів в кожному.


Так, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

Читайте також:  В Києві Мaйдaн пpoти Зеленського: збір на 9 ранку, відео

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Джерело.



Категорії: