facebook

Загиблий в Ан-26 штурман за хвилини до катастрофи листувався з 7-річною донькою: відео

Штурман Олексій Остапенко, який загинув у катастрофі Ан-26 в Чугуєві Харківської області, вів переписку зі своєю 7-річною донькою за кілька хвилин до катастрофи.

Про це повідомили в сюжеті ТСН.Тиждень


Після цього польоту, який закінчився авіакатастрофою, 28-річний штурман Олексій Остапенко повинен був отримати кваліфікацію першого класу. Дружина загиблого офіцера Олена розповідає, що він жив своєю роботою і знав, як її робити.

“Це його професія, це його покликання. Тому що ось прям чогось іншого, як літати, він не вмів. Дійсно, ось навіть елементарне. Поміняти кран не міг. У мене чоловік не розумівся ні в чому, крім літаків” , – розповідала вона журналістам.

За її слова, за кілька хвилин до катастрофи її чоловік переписувався зі своєю 7-річною донькою, яка заспокоювала маму, коли штурман Остапенко перестав виходити на зв’язок.

Читайте також:  -Бaбусю, золотенька моя, – плaкала Наталочка. – Скaжи мені пpавду: xто мій pідний бaтько? Віра лaгідно пpиголубила oнуку. Оx і накoїла її дочка бiди! І сaма згaньбилася, і родину свою занaпастила

“Мені дитина сказала: “Мамо, почекай. Він, може, мені щось відповів”. І вона дістає телефон, і я бачу цю переписку. Мене це не те, щоб зворушило. У мене було таке відчуття, що вона ніби щось передчувала в це момент”, – поділилася Остапенко.

 

Джерело.



Категорії: