facebook

Поліція 6 років шукала людину, яка підкидала гроші до будинків бідних — коли люди дізналися причину, не змогли стримати сліз

Таємничий незнайомець у Британії протягом шести років підкладав пристойну суму грошей до дверей місцевих жителів невеликого села. Люди були в подиві, і кожен, хто отримав щедрий подарунок, відніс його в поліцію і написав заяву.
Адресати цих коштів були різного соціального рівня, різних професій і жили в різних районах, але суму вони отримували аналогічну: 2000 фунтів стерлінгів (70 тис. гривень). Кожен британець припускав, що якась людина просто загубила ці гроші.

За весь час було зафіксовано 13 схожих випадків. Поліція, не знайшовши власника коштів, через 2 тижні повертала їх людям що знайшли. Довелося найняти навіть детектива, щоб розслідувати дану справу.


Коли ситуація була опублікована в ЗМІ, і звістка розлетілася по всій країні, доброзичливець вирішив сам вийти на зв’язок.

З’ясувалося, що гроші підкидали двоє: жінка і чоловік. Двоє «добрих самаритян» зізналися поліції в тому, що вони несподівано розбагатіли і вирішили поділитися своїм капіталом з малозабезпеченим.
За словами жінки, вона відчувала емоційний зв’язок з цим шахтарським селом, де вони підкидали гроші. Річ у тім, що колись їй допоміг один місцевий житель. І жінка вирішила віддячити всьому селу. Гроші спеціально залишали в тих місцях, де живуть малозабезпечені громадяни.

Читайте також:  “Квапився до дружини…”: На Рівненщині чоловіка збили одразу два потяги.

Імена люди вважали за краще залишити у таємниці. Звернулися в поліцію із заявою тільки тому, що в селі всі переполошилися, і вони хотіли заспокоїти місцевих жителів. Кожен випадок вони описали в подробицях.

Джон Фостер, співробітник поліції, заявив: він і його колеги дуже раді, що мова не йде про злочинну діяльність або про людину з психічним розладом. Поліцейський також подякував анонімам за те, що вони самі звернулися в поліцію, а також чесним жителям села, які приносили весь цей час гроші у відділок — до останнього знайденого фунта.

Джерело.



Категорії: