facebook

У Сєвєродонецьку на Луганщині буде військово-морська база НАТО, наступний – Франківськ? (+відео)

Одіозний ведучий RoSS-TV Дмітрій Кісєльов, відомий як пропагандист Кремля, видав черговий безглуздий фейк про Україну, чим своєю заявою осоромив не тільки себе як журналіста, але й цілу команду путінських глашатаїв. Він у прямому ефірі показав свої пізнання в географії та приписав Луганській області вихід до моря, – йдеться в сюжеті “Апостроф News”.

За словами Кісєльова, Україна будує в Сєвєродонецьку Луганської області потужну військово-морську базу НАТО. Все б нічого, але гіпотетична штаб-квартира Альянсу буде знаходитися в близько 300 кілометрах від узбережжя.


Луганщина ніколи не мала виходу до моря, а в самому ж Сєвєродонецьку є тільки маленьке озерце.

Читайте також:  Як навчити школярів бути вдячними і цінувати те, що вони мають

Кремлівський пропагандист переконує, що крім Луганщини військово-морські бази з’являться також у Донецькій і Миколаївській областях.

“Нові військово-морські бази Україна також створює в Маріуполі Донецької області, в Сєверодонецьку Луганської області та в Очакові Миколаївської”, – заявив Кисельов.

Олена Степова на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/olena.stepova) від душі привітала славне місто (найбільша база, то у Львові, про це ж усі знають) військово-морського флоту, де в даний момент вже функціонує база підводних і надводних торпедних човнів.

Всеволод Луганський,
учасник руху «Наша Луганщина»

Джерело.