facebook

Кричала “мамо” і повзла до мертвого тіла: під Києвом п’яний поліцейський вчинив моторошну ДТП

За кермом автомобіля, який 4 жовтня у Броварах збив двох людей був нетверезий працівник поліції.

Про це повідомили в Нацполіції.


“За кермом автомобіля перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади. Також ми всіляко сприятимемо представникам ДБР у розслідуванні причин і обставин аварії. Винуватець має понести справедливе покарання”, – сказав голова Нацполіції Ігор Клименко.

На місце автопригоди прибули керівництво столичного управління поліції та поліції Київської області. Також там працювали працівники Державного бюро розслідувань.

Водій хотів втекти з місця ДТП

“Як повідомили свідки, вони сиділи на лавці біля “Прометея” і почули різкій звук автівки, який і привернув їхню увагу. Коли повернули голови, то побачили, як від удару Volkswagen Passat двоє жінок, які йшли пішохідним переходом від “Прометея” в напрямку бібліотеки, “перекинувся в повітрі”. Дівчину відкинуло на зелену зону до дерев, а жінку старшого віку, за словами свідків, Volkswagen збив двічі – вдруге в повітрі. Покалічена донька кричала: “Мама!” і намагалася підповзти до вже мертвого тіла матері”, – пише видання dtp.kiev.ua.

Свідки кажуть, що авто не зупинилося й поїхало далі. Мотоциклісти намагалися його зупинити. Ймовірно, водій хотів їх об’їхати, не впорався з кермуванням і влетів у дерево на узбіччі біля міськвиконкому.

Читайте також:  “10 дітей потрапили у лікарню”: на Львівщині шкільний автобус потрапив у страшну ДТП

Після того водій вийшов з автівки та намагався втекти. Його затримали правоохоронці, які досить швидко прибули на місце ДТП.

Джерело.



Категорії: