facebook

На Житомирщині сімейна сварка закінчилася пожежею

Чоловік приніс каністру з бензином і погрожував підпалити хату. Дружина, багатодітна мати, намагалася йому завадити. В результаті гасити пожежу довелося усім селом. Жінка з тяжкими опіками потрапила до лікарні.

Врятувати дерев’яну будівлю вже не було шансів, тому будинок вигорів дощенту, пише ТСН.

Нині 35-річна жінка перебуває в опіковому центрі обласної лікарні у тяжкому стані.


“Має 40% опіків 2,3 ступеня. Більше вражений тулуб, шия, обличчя і верхні кінцівки. Не хоче говорити, що сталося насправді. Пожежа і пожежа”, – каже завідувач опіковим центром Житомирської обласної лікарні Богдан Нікітенко.

У поліції попередньо з’ясували, що нібито ввечері між подружжям виникла сварка. Чоловік приніс у хату каністру з бензином і погрожував підпалити будинок. Дружина хлюпнула бензин на себе.

“В розпалі емоцій жінка вилила частину бензину на себе, частину на підлогу. І чоловік, за його словами, не усвідомлював свої дії, клацнув запальничку”, – розповіла керівниця відділу зв’язків з громадськістю та пресою ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Чи справді жінка облилася сама і чи випадково чоловік підніс до неї запальничку, слідство ще встановлюватиме. Поки що главу сімейства опитали і відпустили.

Читайте також:  "Вперше в історії України!" Зеленський раптово звернувся до народу. Відео

За словами голови Селецької сільської ради Алли Опанасюк, жінка давно потерпала від насилля свого чоловіка. Але скарги на нього не писала. Це телефоном підтвердила і мати потерпілої Віра Концедайло. Твердить, що донька останнім часом була у відчаї, бо чоловік її постійно бив: “Він її так катував,  що вона вже змушена була собі щось зробить”.

У подружжя четверо дітей – двоє хлопчиків 10-ти та 15 років, дівчаткам – вісім і одинадцять. Із села їх забрав батько.

У родини згоріло усе майно. Люди збирають їм одяг, а постраждалій матері кошти на лікування. У селі сподіваються, що дітей повернуть бабусі. А коли мама вийде з лікарні, сільрада обіцяє купити погорільцям будинок.

Джерело.



Категорії: