facebook

У МОЗ допустили продовження дистанційного навчання

Переведення шкіл на дистанційне навчання після завершення канікул залежатиме від того, у якій карантинній зоні перебуватиме регіон.

Про це у коментарі РБК-Україна сказав виконуючий обов’язки генерального директора «Центру громадського здоров’я МОЗ України» Ігор Кузин.


«Тут ситуація буде залежати від того, в якому регіоні чи районі перебуває школа, тому що сама ідеологія адаптивного карантину полягає в тому, щоб застосовувати різні підходи до різних територій», – сказав Кузин.

Також він зазначив, що у деяких регіонах ситуація з коронавірусом склалася таким чином, що відстежити контактних осіб дуже важко.

Читайте також:  В Івано-Франківську продовжили шкільні канікули через карантин

«Є також області, де ситуація керована або поодинокі випадки лише. Тому в тих регіонах, які знаходяться у «помаранчевій» або «червоній» зоні, там можливо буде ставитися питання про дистанційне навчання», – сказав Кузин.

Як відомо, Міністерство освіти рекомендуватиме всім школам розпочати канікули для учнів, а закладам вищої освіти перейти на дистанційну форму навчання, починаючи з 15 жовтня.

Джерело.



Категорії: