facebook

Ревнивець забив до смерті дружину на Волині. Село стало на його бік (ВІДЕО)

Йому загрожує до 10 років за ґратами

На Волині чоловік застав свою дружину з коханцем і забив її до смерті. Про це йдеться в сюжеті “Надзвичайних новин” Інцидент стався, коли Олександр прийшов додому, де побачив дружину з односельцем, розповідає сусідка Антоніна:


А він прийшов і застав там таку картину. А вона сиділа гола у нього на руках. Ну то що можна зробити чоловікові.

Олександр коханця вигнав стусанами. За інформацією поліції, односелець отримав легкі тілесні, а Оксана – тяжкі побої. Дружину ревнивець скинув у льох. Там вона, вочевидь, і померла.

У родини – четверо дітей.

Саме малеча й виявила тіло матері та розповіла про це сусідам.

Того ж дня поліція й затримала Олександра. Чоловік не думав тікати та одразу зізнався у скоєному. Село стало на бік чоловіка. У скоєному звинувачують розпусну поведінку дружини та алкоголь.

Якби не пили, не було б того. І він і вона і той, – пояснює сусідка.

Якби кожен чоловік застав би таке, то… Жодна жінка не зробила б, щоб таке в хаті. Майже батько їй приходиться, той хто був з нею, – каже пані Антоніна.

Сам Олександр про скоєне вже шкодує. Каже, що ревнощі затьмарили розум. Смерті дружини він не бажав. За його словами, Оксана була сильно п’яна та сама впала у погріб.

Читайте також:  Український медик, який допомагав італійцям у боротьбі з коронавірусом, розповів про їхнє забезпечення

На бік Олександра стають навіть родичі його жертви.

Ольга Пастух, сестра загиблої: Він не винен, що так вчинив. Це просто на фоні ревнощів. Привід подавала загибла. Вона його більше провокувала на це все. Ну він на фоні ревнощів так і вчинив. Але він батько. В нього лишилося четверо дітей. Їх має хтось підіймати на ноги.

За смертельне побиття дружити чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Джерело.



Категорії: