facebook

На Запоріжжі мати задушила та сховала тіло власного сина

У Чернігівському районі Запорізької області матір в результаті сварки задушила та сховала тіло 33-річного сина.

Про це повідомляє Нацполіція.

14 жовтня до Чернігівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області з заявою про зникнення чоловіка звернулася мешканка міста Волноваха Донецької області. Дівчина 1995 року народження пояснила, що чоловік проживає в селі Владівка Чернігівського району, вона ж наразі проходить військову службу за контрактом. Востаннє вони розмовляли телефоном в кінці липня, з того часу він не виходив на зв’язок, і його місцезнаходження їй невідоме.


За вказаною адресою виїхали співробітники поліції. В той час як правоохоронці проводили слідчі заходи, до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі, неподалік від будинку розшукуваного чоловіка, місцевим мешканцем під шифером виявлено рештки трупа. Правоохоронці встановили, що тіло належить зниклому безвісти чоловіку.

Читайте також:  МОН впровадить нові звання: експерт, інноватор і наставник

Як з’ясувалося, загиблий останнім часом зловживав спиртним та неодноразово в стані алкогольного сп’яніння ображав рідних. На ґрунті цього у родині відбувалися сварки. Нещодавно, у чоловіка відбувся конфлікт з батьками, в ході якого мати за допомогою підручних засобів задушила сина. Після чого перевезла тіло до лісосмуги, присипала землею та накрила шифером.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі у справі призначено низку судово-медичних експертиз. Слідство триває.

Джерело.



Категорії: