facebook

У двох регіонах України негода пошкодила будівлі та повалила дерева

У Миколаївській та Кіровоградській областях через ускладнення погодних умов частково пошкоджені покрівлі будівель житлового сектору та повалено дерева.
Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

На Миколаївщині у селах Благодатне, Рябоконове та Семенівка Арбузинського району внаслідок погіршення погодних умов (дощ, пориви вітру) частково пошкоджені покрівлі приблизно 30 будівель житлового сектору, три школи та один дитячий садок.

Також там повалено приблизно 60 дерев. Для ліквідації наслідків негоди залучили аварійні бригади комунальних служб, наразі на мысцы — без жертв та постраждалих внаслідок негоди.


Тим часом на Кіровоградщині через дощ та пориви вітру частково пошкоджені покрівлі 20 житлових будинків, повалені приблизно 30 дерев та підтоплені чотири дворогосподарства. У селі Іванівка негода пошкодила дах спортзалу школи на площі приблизно 600 м². В регіоні також наразі без жертв. Рятувальників залучили для відкачування води та розпилення повалених дерев.

Читайте також:  Уже наступного тижня в Україні будуть діяти нові правила реєстрації автомобілів, – МВС

Служба Укргідрометцентру попереджає про жовтий рівень небезпеки у більшості областей через зливи. По всій Україні, крім західних областей, передбачають пориви вітру 15-20 м/с.

Джерело.



Категорії: