facebook

Почали відмовляти кінцівки, але симптомів застуди не було: розповіли про 21-річну волонтерку, яку “вбив” коронавірус

З’явилися деталі про 21-річну активістку Інну Волкову, яка померла від рідкісного аутоімунного захворювання Гійєна-Барре, спровокованого коронавірусом, його симптомів не спостерігалося, в цілому у неї було непогане здоров’я.

Почали відмовляти кінцівки, але симптомів застуди не було

Про це OBOZREVATEL розповіли друзі дівчини, зазначивши, позаминулої суботи, 3 жовтня, у неї почали відмовляти кінцівки, але симптомів застуди не було. Перед цим тільки боліла шия, але рідні подумали, що десь продуло.


Протягом останніх двох тижнів лікарі намагалися зробити все можливе, але Інна впала в кому

“У Інни відмовило тіло нижче шиї, КТ через два дні показав двосторонню пневмонію, а тест підтвердив ковід. Лікуючий невролог поставив діагноз “ковід з ускладненням синдромом Гійєна Барре”. Протягом останніх двох тижнів лікарі намагалися зробити все можливе, але Інна впала в кому, а у вівторок (20 жовтня. – ред), о 6.30 ранку померла”, – розповіла подруга Інни Волкової Вероніка Кобзиста.

Читайте також:  Смерть юної закарпатки поставила на вуха всю Україну, підозрюють вітчима: "Відкопуйте тіло!"

За її словами, у Інни не витримало серце. Перед тим, з десятої вечора почав скакати тиск, згодом серце припинило качати кров. Всі, хто контактував з Інною, зробили тест на наявність коронавірусу, але він ні в кого не підтвердився.

Джерело.



Категорії: