facebook

Шукало все місто, всі ридали від шоку: через дітей жорстоко закатували молоду жінку

У м. Балаклія Харківської області знайшли закатованою 37-річну Альбіну, яка самостійно виховувала двох синів.

Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.


Таємничий дзвінок і загадкове зникнення

Жінка самостійно виховувала двох синів, віком 16 та 8 років. У день трагедії їй зателефонували із невідомого номера. Жінка сказала старшому сину, що вийде на хвилинку. Відтоді її більше не бачили. Єдине, що помітили люди, то це, що вона зникла на невідомому автомобілі.

Ніколи дітей не кидала

Знайомі та співробітники жертви розповіли, що Альбіна дуже любила своїх синів та могла їм телефонувати по кілька разів на день. А тому в те, що вона покинула дітей і просто щезла, ніхто не вірив. Люди організувались та кинулись шукати жінку.

Вбили через 8-річного сина

Після кількох днів пошуків жінку знайшли закатованою на місцевому кар’єрі. Правоохоронці одразу запідозрили у вбивстві 58-річного тестя покійної.

Згодом слідство встановило, що чоловік ретельно продумав план розправи. Він позичив чужий автомобіль, купив нову сім-карту, приховав номер та зателефонував до жінки, щоб зустрітися. Далі він запропонував їй поговорити в автомобілі. Жертва, знаючи свого вбивцю, погодилась на розмову. Далі – чоловік відвіз її у поле, де спершу вбив, а потім закопав у кар’єрі.

Читайте також:  Пілот просив про аварійну посадку: нові деталі авіакатастрофи на Харківщині

Свій вчинок він пояснив тим, що хотів, щоб жінка відмовилась від прав на свого 8-річного сина та передала його на виховання діду. Проте Альбіна була категорично проти.

При цьому сусіди загиблої стверджують, що покійна була не проти того, що її діти підтримують зв’язок із родиною колишнього чоловіка і навпаки – сприяла цьому.

У місті не вірять у версію поліції

Місцеві жителі наполягають, що у підозрюваного могли бути спільники. Вони не вірять у те, що:

  • чоловік старшого віку зумів придумати хитрий план із вбивства самостійно;
  • вбивця без технічних навичок зумів придумати, як приховати свій номер телефону;
  • що пенсіонер діяв сам.

Наразі ще триває слідство.

Джерело.



Категорії: