facebook

Смертельна ДТП на Майдані Незалежності: кількість загиблих та постраждалих зросла

У п’ятницю, 30 жовтня, у центрі Києва сталася моторошна ДТП.

Про це повідомляє “Київ оперативний”.


Водій був нетверезим

У результаті зіткнення на Майдані Незалежності постраждали 3 людини, ще двоє загинули.

Свідки розповіли, що водій, який став винуватцем аварії, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У поліції повідомили, що 66-річний водій Land Rover збив обмежувальні конуси на перехресті Алеї Героїв Небесної Сотні та вулиці Хрещатик, виїхав на Майдан Незалежності й в’їхав у натовп людей.

Правоохоронці охарактеризували дії водія, як “некеровані”. Наразі вони спілкуються із водієм та перевіряють його на стан сп’яніння.

Влетів у зупинку

У Нацполіції м. Києва зазначили що чоловік влетів у зупинку громадського транспорту, де стояли люди.

Читайте також:  “Три тижні ходив із висипом”: зафіксовано новий випадок мавпячої віспи, страшна хвороба шириться Україною

“Сьогодні, близько 16-ї години до столичної поліції по спецлінії “102” надійшла інформація про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на вул. Хрещатик. За викликом негайно виїхали лікарі, патрульні та слідчо-оперативна група столичної поліції з розслідування ДТП. Попередньо встановлено, що водій іномарки не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, де перебували люди. Внаслідок ДТП дві людини загинули на місці події, а ще кілька – отримали тілесні ушкодження. Лікарі їм надають необхідну медичну допомогу”, – йдеться у повідомлення.

Джерело.



Категорії: