facebook

У Росії чоловіка жорстко вбили через сварку в батьківському чаті: спливло листування

У Росії в батьківському чаті виник конфлікт між батьком і матір’ю шестикласників. Чоловік жінки разом з її братом знайшли чоловіка і жорстоко побили його, через кілька днів він помер.

Про це розповідає “Комсосольская правда”.


Словесна перепалка в чаті виникла між Романом Гребенюком і мамою її однокласниці на ім’я Анна.

Конфлікт виник під час обговорення завдання з російської мови. Учитель задала дітям тест, який потрібно було виконати в певний час. Анна написала в чаті, що її дочка всім надішле паролі. Але частина дітей в цей час були в дорозі або на додаткових заняттях і могли не встигнути. Про це і написав Роман. Виник скандал, в ході якого Роман написав: “Питання треба вирішувати, а не соплі жувати”.

Жінка відповіла словами: “Ти що безсмертний ???? Таке мені писати”.

Через кілька годин чоловік Анни Арман разом з її братом Арсеном приїхав на розборки в банк, де перебував Гребенюк.

Читайте також:  У Києві чоловік влаштував "шоу" на даху з битою і ножами ВІДЕО

Арсен Мелконян кілька разів ударив Романа по голові. Чоловік впав, стікаючи кров’ю. У приміщенні був доктор, завдяки діям якого потерпілий не помер на місці. Він впав у кому і через тиждень помер у лікарні.

У той же день поліцейські затримали 30-річного Мелконяна. Як виявилося, раніше він вже був судимий. На нього завели справу за статтею “умисне спричинення тяжкої шкоди здоров’ю”. На допиті він визнав свою провину і повідомив, що побив чоловіка за образу сестри.

Джерело.



Категорії: