facebook

Помер Армен Джигарханян. Розкрито причина смерті актора

В останні роки Джигарханян часто потрапляв до лікарні

Легендарний вірменський і радянський актор Армен Джигарханян помер на 86-му році життя. Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на одного артиста Артура Согомонян.


Народний артист СРСР Армен Джигарханян помер через відмову нирок. Причину його смерті розкрили російські ЗМІ в оточенні артиста.

Смерть Джигарханяна констатували лікарі лікарні, в якій він знаходився.

В останні роки Джигарханян часто потрапляв до лікарні. У червні 2020 го його госпіталізували у важкому стані з інсультом. Тоді його колишня дружина Віталіна Цимбалюк-Романовська пояснила, що стан актора погіршився через сидячого способу життя, який він вів у самоізоляції.

Армен Джигарханян народився 3 жовтня 1935 року в Єревані. Закінчив Єреванський художньо-театральний інститут. На сцені з 1955 р З 1969 р по 1996 р – в Московському театрі ім. В. Маяковського. З 1996 року керував власним театром »Московський драматичний театр Армена Джигарханяна».
Під час російського вторгнення в Україну в Березень 2014 Армен Джигарханян підтримав українців і порівняв дії російського керівництва з діями дурня, процитувавши вірменську прислів’я: Дурень кинув камінь в воду, 100 розумних витягнути не можуть.

Читайте також:  “Життя пролітає швидко”: загибла у пожежі в Запоріжжі лікарка незадовго до смерті написала пророчий вірш

Актор заявив, що не підписував і не збирається підписувати ніяких листів на підтримку Путіна, оскільки «не розуміє як росіяни й українці можуть ворогувати між собою».

Джерело.



Категорії: