facebook

“Настя дуже важка. Вона в реанімації на ШВЛ, її братик в хірургії”: рідні просять про молитву

В неділю на Тернопільщині поблизу села Мишковичі трапилася жахлива ДТП. Під час аварії дуже сильно постраждала 12-річна дівчинка, також значних травм отримав її 9-річний братик.

Стан 11-річної Насті вкрай важкий – у неї політравма. Її 9-річний братик Олександр – в хірургії. У Саші серйозний перелом ноги і закрито черепно-мозкова травма. Його стан медики оцінюють як задовільний.


Стан дівчинки дуже важкий, вона перебуває на апараті штучної вентиляції легенів, стан її брата дещо кращий – він у хірургії, – повідомила медичний директор КНП “Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня” Алла Філюк. На запитання журналістів, чи потребують діти якихось медикаментів, чи, може, потрібні донори, воно відповіла, що діти всім забезпечені.

Жодних прогнозів щодо стану дівчинки, яка постраждала в ДТП 22 листопада, медики не дають. Запевняють, що роблять все можливе, аби врятувати їй життя – і це зараз головне.

Читайте також:  Вибух на полігоні та страшні ДТП: сайти Нацполіції атакують хакери, публікуючи фейки

А в коментарях та соцмережах знайомі родини просять молитви за дівчинку.

Деталі про цю ДТП:

За попередньою інформацією, водійка (мама дітей) транспортного засобу не впоралася з керуванням, зачепила колесами узбіччя і як результат – злетіла з дороги, а транспорт перекинувся.

На момент аварії в салоні були діти. Брат з сестрою отримали важкі травми, оскільки жоден не був ні в кріслі, ні в бустері. Мама від госпіталізації відмовилася. Жінка перебуває у лікарні поруч з дітьми.

Поліцейські звертаються до водіїв не нехтувати ременями безпеки, бустерами чи автокріслами, які на 70% підвищують захист малолітніх.

Джерело.



Категорії: