facebook

В ДТП загинула дружина та син священника, ще двоє синів в реанімації (фото)

Жахлива ДТП, яка забрала життя двох людей, трапилась 26 листопада, на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» на Моквинському перехресті. Загинула 30-річна жінка та її син, ще двох дітей медики доправили в реанімацію.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області


Полісменам вдалось зясувати, що 30-річна кермувальниця автівки “ВАЗ-2107”, мешканка села Новий Моквин, не надала переваги в русі, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, внаслідок чого трапилось зіткнення з вантажівкою “Volvo”.

Внаслідок зіткнення з вантажівкою, загинула мати та її семирічний син, ще двоє її синів: 4-річний та 11-річний хлопчики, без свідомості із політравмою перебувають у реанімації.

Читайте також:  На Львівщині водій Audi A6 протягнув поліцейського 30 метрів по трасі

Водій вантажного автомобіля “Volvo”, 58-річний сарненчанин, за візуальними ознаками був тверезий. Проте правоохоронці доставили чоловіка до медзакладу для освідування.

Як повідомляє видання “Рівненські новини”, що загиблими у ДТП 26 листопада на трасі Рівне-Сарни поблизу Березного, являються дружина та син священника – отця Григорія з села Новий Моквин Березнівського району.

Родині отця Григорія зараз необхідні кошти для лікування дітей.

Номер карточки 5168 7554 3592 4267 (Ясковець Григорій Іванович).

Джерело.