facebook

МОЗ не вносив питання запровадження “локдауну” на засідання Кабміну у середу

Міністерство охорони здоров’я не виносило питання щодо введення жорсткого карантину в Україні на засідання уряду 2 грудня. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі “Україна-24”, передає УНН.

“Ми таку пропозицію (про запровадження “локдауну” – ред.) на засідання уряду не вносили… У нас є інші постанови, які стосуються медсистеми, медичної галузі. Але все, що буде завтра – не стосується карантинних обмежень”, – заявив Степанов.


Він заявив також, що офіційне повідомлення про жорсткий карантин, якщо він все ж таки буде, можна чекати за 7-10 днів до самого рішення.

Читайте також:  Відсьогодні повертається кримінальна відповідальність за брехню в деклараціях

Коментуючи результати “карантину вихідного дня”, він зазначив, що їх у МОЗ зможуть побачити на наступному тижні.

“Відразу можу сказати, що ми пам’ятаємо, як пройшли у нас перші вихідні, коли, м’яко кажучи, не дотримувались “карантину вихідного дня”. Але, все ж таки, ми вже бачимо тенденцію до зменшення динаміки зростання”, – додав міністр.

Нагадаємо, раніше сьогодні секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що в Україні локдаун точно буде введений, єдине питання – коли саме: чи у грудні, чи з 2 січня.

Джерело.



Категорії: