facebook

Під Тернополем фура розмазала по асфальту 3 легковики і полетіла в кювет — медики не встигають відвозити людей

В аварії загинула мінімум 1 людина і постраждала вагітна жінка.
На виїзді з Тернополя сталася смертельна ДТП за участю кількох автомобілів.

Про подробиці події розповідає видання “20 хвилин”.


Повідомляється, що інцидент стався вранці на виїзді з Тернополя з боку Шляхтинців. За інформацією від читача стало відомо, що в ДТП постраждало кілька легкових автомобілів і фура – останню винесло в кювет.

На опублікованому відео можна помітити, що в інциденті постраждало мінімум 4 автомобілі. Два легковики розбиті вщент. На місце події прибуло кілька бригад швидкої допомоги та рятувальники.

За інформацією від заступника начальника відділу комунікації ГУНП в області Андрія Василика стало відомо, що в аварії брало участь 4 автомобілі. Водій легковика Skoda загинув на місці. Ще трьох людей госпіталізували.
“Одна людина госпіталізована в Обласну університетську лікарню. Також в аварії постраждала вагітна жінка. Її доставили в Тернопільський перинатальний центр. Більше інформації поки немає, оскільки лікарі тільки повернулися з місця аварії”, – говорить старший лікар зміни Вікторія Андріуца.

Читайте також:  Моторошна ДТП на Львівщині: Водій мікроавтобуса переїхав жінку на очах у її доньок

У Тернопільському перинатальному центрі підтвердили інформацію про вагітну дівчину. Вона знаходиться на 29-30 тижні вагітності. На даний момент їй проводять всі необхідні обстеження. Про стан плода і самої дівчини поки нічого не відомо.

Джерело.



Категорії: