facebook

Українка показала звірине зло дитячого садка, навіть швидку не викликали

Жінка зазначила, що керівництво дитячого садка навіть не зателефонувало і не запитало в якому стані їх вихованець.

В ужгородському дитячому садку стався вельми жахливий випадок, який показує людську жорстокість і байдужість в чистому вигляді. Деталями ситуації з журналістами поділилася мама постраждалого хлопчика.


Жінка розповіла, що приблизно об 11 дня їй зателефонувала вихователька і поцікавилася, чи може вона відвести свого сина в лікарню. Чіткої відповіді вихователька уникала і не хотіла говорити, що ж сталося. Про це пише видання “Перший.uа”.


дитсадок, скріншот з відео

“Коли я прийшла, він сильно кричав від болю і на пальчику була мокра вата з перекисом. Я хотіла подивитися, але мені заборонили це робити, мовляв, щоб мікроби не потрапили поки будеш їхати в лікарню. Мені сказали, що нічого страшного, просто йдіть в лікарню там тільки нігтик відходить. Ватка була вся в крові, і я не знала що думати. По дорозі я хотіла подивитися, але син не дав і вже просто був знесилений, кричав без зупинки”, – розповідає мама.

Мати потерпілого зазначила, що швидку допомогу працівники дошкільного закладу не викликали. Як дитина травмувалася, стало відомо пізніше.
“За словами мого сина, цей хлопчик, який був з ним в групі закрив мою дитину в спальні і коли мій син хотів вийти цей хлопчик з силою закрив двері і ще придавив палець”.
Мама з сином відразу попрямували в лікарню, тільки там вдалося зрозуміти, які саме пошкодження отримав 4-річний хлопчик.

“Коли лікар взявся оглядати, (дитину я тримала дуже сильно, тому що він не давався) відігнув ватку, а разом з нею і кінчик пальчика повністю відсічений разом з кісткою висів тільки на маленькому шматочку шкіри. Не нігтик знято, а саме ампутовану частина пальчика, де нігтьова пластина. Чесно це був шок і удар… я не очікувала… я не знаю як я втрималася на ногах… такого я в житті не бачила… лікар оперативно (дякувати йому) направив до дитячої хірургії і ми побігли туди”, – згадує те жахіття мама хлопчика.
Через отримані травми лікарі вирішили оперувати дитину.

“Відразу понесли його до операційної, він дуже кричав і пручався, багато медиків були з ним поруч. Поклали катетер і ввели в загальну анестезію… я залишилася в коридорі зі своєю мамою. Операція йшла 30-40 хв (можливо до години точно не скажу, тому що я була в тумані). Зшили пальчик, видалили нігтик для легкого зшивання і загоєння. Далі палата і він спав під наркозом. Потім потроху години за чотири відійшов”, – розповідає дівчина.
Вона зазначила, що керівництво дитячого садка навіть не зателефонувало і не запитало в якому стані їх вихованець. Однак після висвітлення цього інциденту місцевими ЗМІ, керівництво зателефонувало мамі постраждалого хлопчика.

Читайте також:  Напівголу Полякову присоромили за українську мову: "Закон вийшов! Чому російською?"

“На сьогоднішній день мені багато разів дзвонили, плакали і вибачалися… Просили піти на мирову… Я ще думаю над цим. Директор вважає, що це нічого страшного і просто видалили йому нігтик. Мене вона не чує і не хоче чути, заперечує ампутацію”, – заявила мама.
Зараз 4-річному хлопчикові надали всю необхідну медичну допомогу.
“Після операції вся надія на те, що пальчик приживеться і не буде відторгнення. Потрібно чекати, я хочу, щоб все прижилося і у мого хлопчика був цілий пальчик. Це дуже жахлива ситуація, просто в голові не вкладається. У такі хвилини молиш Бога як ніколи, щоб твоє сонечко вже припинило відчувати цей жахливий біль. Мені дуже шкода, що ніхто так і не визнав свою провину. Дякую долі, що він не отримав больовий шок… Мені страшно від того, які люди з кам’яними серцями дивилися на муки дитини, але не вжили заходів щодо виклику швидкої допомоги. В їх розумінні нігтьова фаланга це ніготь… і мають совість говорити, що це не страшно, що там тільки нігтик постраждав. Ще дуже добре, що кістка, яку відсічено з “м’ясом” не роздріблено, і це полегшило роботу хірургу”, – додала мама хлопчика.

Варто також нагадати нашим читачам, що інцидент стався 2 грудня. Приблизно о 14:00 мешканець міста Ужгород звернувся до поліції та повідомив, що його чотирирічний син травмував руку під час перебування у дитячому садку. За словами батька, вихованці в групі були одні, без нагляду вихователя.

Джерело.