facebook

Часто сварилися: жінка задушила свою матір і намагалася приховати злочин

У Миколаєві жінка посварилася зі своєю матір’ю, задушила її і намагалася приховати злочин.

Жінка викликала “швидку” та поліцію і сказала, що її мати померла, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.


“Повідомлення про смерть 56-річної мешканки Заводського району в поліцію надійшло від доньки померлої пізно ввечері 3 грудня. Проведеним попереднім оглядом тіла експерт виявив тілесні ушкодження в області обличчя та тулуба. Для встановлення причини смерті труп жінки було направлено на проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої стало відомо, що пенсіонерка померла внаслідок механічної асфіксії. Провівши ряд слідчих заходів, поліцейські встановили, що до смерті пенсіонерки причетна її 38-річна донька”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:  На Київщині відморозок жорстоко познущався на матір'ю-одиначкою: "Змусив продати квартиру і задушив"

Поліцейські з’ясували, що померла жінка була хвора і потребувала догляду. За словами доньки, вона провокувала конфлікти. У розпал останньої сварки донька побила матір, а потім задушила. Через деякий час зловмисниця приховала сліди бійки та викликала “швидку” і поліцію, повідомивши про нібито природню смерть пенсіонерки.

Жінці обрали запобіжний захід – 60 діб арешту без права внесення застави. Слідство триває. Зловмисниці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело.



Категорії: