facebook

Україна атакував крижаний дощ: синоптик попередила про небезпеку

Невтішний прогноз озвучила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook. Вона зазначила серйозну небезпеку цього явища.

“Чим це загрожує? Лід на проводах, на великих гілках дерев може призвести до їх обриву, падіння – в найнесподіваніший момент. Дивіться уважно, де паркуєте автомобіль і де стоїте, щоб нічого не впало. Автомобіль, якщо можливо, залиште в безпечному місці , а самі городами – на метро або громадський транспорт, тому що ризикуєте простояти в серйозних заторах”, – написала вона.
Також відзначимо, що з урахуванням погодних умов, кількість неприємних ситуацій на дорогах, кількість ДТП, ймовірно, збільшиться.


“Ожеледь миттєво зараз утворюється, просто за лічені секунди. Ожеледь – це те, що на дорогах і тротуарах. Ідіть повільно і їдьте, якщо вже так необхідно, повільно і з дистанцією. Сіль і пісок стануть дуже актуальними в найближчі дні”, – резюмувала синоптик.

Читайте також:  “Не чекайте нічого нижче, ніж…”: Експерт розповів, яким буде долар вже з наступного тижня. Сумно дивитись!

Джерело.



Категорії: