facebook

Втомлений Шулявський міст: Кличко та замовник будівництва звернулися до поліції

“Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд міста Києва” та міський голова столиці Віталій Кличко написали заяви до поліції через падіння трьох стовпів освітлення на Шулявському мосту. Про це у власному Telegram-каналі повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, інформує УНН.

Щодо ситуації, що трапилася на Шулявському шляхопроводі. Замовник будівництва – КП “Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд міста Києва” – звернувся із заявою до поліції. Також звернувся до правоохоронних органів і я. Зараз експерти та оперативно-слідча група на місці встановлюють причини падіння опор. Та обстежують інші опори на мосту”, – зазначив Кличко.


Також мер Києва зазначив, що головна відповідальність лежить на генеральному підряднику, який відповідає за якість робіт.

Читайте також:  У Дніпрі прощаються з улюбленою вчителькою, була для дітей другою мамою: "Не витримало любляче серце"

“Я переконаний, що правоохоронні органи повинні оперативно встановити причини інциденту – щоб винні понесли відповідальність”, – підсумував очільник столиці.

Нагадаємо, що у Києві на Шулявському мості впали три стовпи освітлення, внаслідок чого наразі рух мостом обмежено.

Нагадаємо, вперше обвал на Шулявському мосту стався у лютому 2017 року. Тоді міський голова Віталій Кличко сказав, що міст втомився. Соцмережі підхопили його вислів і перетворили на мем.

Джерело.



Категорії: