facebook

Путін заявив, що Росія буде “нарощувати підтримку Донбасу”

Президент РФ Володимир Путін заявив під час великої пресконференції, що підтримка Донбасу з боку Росії буде нарощуватися, передає кореспондент УНН.

“Що стосується перспектив розвитку відносин між РФ і Україною – це залежить від української влади. Практично всі попередні глави держави, і діючий, приходили з гаслом припинення конфлікту на Донбасі і об’єднання країни. Але нічого не виходить. Тому що, коли приходять до влади – спираються на більшість, а потрапляючи у владу, озираються на крайні націоналістичні сили. І процес завмирає. Так само приблизно відбувається і зараз”, – заявив Путін.


Він заявив про підтримку Донбасу і про те, що українська влада, нібито, нічого не роблять для вирішення конфлікту.

Читайте також:  Кожне життя безцінне, втрата непоправна, біль невгасимий: "Книга пам'яті" - страшні історії війни

“Ми будемо нарощувати підтримку Донбасу. Так що будемо рухатися спокійно за цим напрямком. Розуміємо всю складність ситуації на Донбасі. У рамках “нормандського формату” ми домовилися про припинення бойових дій, це дуже важливо. Але нічого не розблоковано з точки зору соціальної сфери, економіки. Нічого не зроблено у сфері політики. При цьому, українська влада дає зрозуміти, що вони не збираються дотримуватися “мінських угод”. Але я хочу сказати, що документ підписаний під егідою ООН і має статус міжнародного документа. І в односторонньому порядку відмовитися від його дотримання не можна”, – заявив Путін.

Джерело.



Категорії: