facebook

День святого Миколая, Новий рік і Різдво: синоптики дали докладний прогноз погоди

Погода на новорічні свята і Різдво зимовою не буде. Синоптики кажуть, що температура повітря прагнутиме вище позначки “0”, при цьому опади – сніг – все ще може випасти.

Про те, як погода буде в новорічну пору, йдеться в матеріалі “Обозревателя”.


Погода в Україні в День святого Миколая
Синоптик відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Роман Мурмило прогнозує спокійною, практично без опадів і без вітру день, при температурі близько 0 градусів. При цьому вночі мороз до -2, вдень до 2 градусів тепла.

Погода на католицьке Різдво
За прогнозами Романа Мурмило, з 24 грудня в Україні очікується потепління. Вночі морозів може вже не бути, температура коливатиметься близько 0 градусів. 25 грудня буде досить тепло – температура повітря вдень може досягати 5-7 тепла.
При цьому за словами народного синоптика Леоніда Горбаня, 25 грудня буде досить морозним: “Вночі прораховується мороз 7-10 градусів. Вдень буде -4 … -5 градусів”.

Читайте також:  Ірину виперли. Шокуюча правда про відставку Луценко: все йде по плану

Погода на Новий рік
За розрахунками Леоніда Горбаня, з 28 грудня в Україні почнеться невелика відлига 1-2 тепла. Плюсова температура протримається аж до новорічної ночі, 31 грудня. 1-2 січня очікується легкий мороз до -3 градусів і сніг або мокрий сніг.

Погода на православне Різдво
Леонід Горбань каже, що в Святвечір 6 січня і в Різдво 7 січня очікується невелика відлига. Опадів не передбачається.

А синоптик Наталка Діденко каже , що погода в Україні 19 грудня, в День святого Миколая, в більшості областей буде хмарною, вологою і з відлигою.

Джерело.



Категорії: