facebook

Популярний супермаркет продав клієнту зіпсовану “Машеньку”: “Не дожила вона три дні”

Покупець не знає, хто ж все-таки винен – виробник або “Велмарт”.
У Харкові в популярній українській мережі супермаркетів “Велмарт” чоловік придбала йогурт “Машенька”, який за терміном придатності був абсолютно нормальний. Продукт повинен був зіпсуватися тільки 21 грудня, виходячи з маркування.

Про це повідомляє спеціалізований Telegram-канал під назвою “Народний Ревізор”, в якому щодня публікуються подібні промахи з боку вітчизняних супермаркетів, магазинів і т. д.


У публікації виділено висновок, в якому говориться не купувати йогурти за кілька днів до закінчення терміну придатності. Чоловік же у відеозаписі розповідає: “Така “Машенька” у нас, куплена у Велмарті. Дата виготовлення – 13.11.2020, термін придатності до 21.12.2020. І “Машенька” у нас зацвіла, не дожила вона три дні до терміну придатності. Чи то Велмарт, чи то виробник”.

Читайте також:  Такого ще не було: українські супермаркети заклеїли заборонений товар на період локдауну

Це вже не перший випадок, що стосується цієї мережі супермаркетів. Адже якось раніше користувачі публікували знайдену в “Велмарті” червону рибу з цвіллю, яка перебувала у вакуумній упаковці. Однак пропала вона, за припущенням покупця, через відсутність дати виготовлення.

Джерело.



Категорії: