facebook

Частину України “атакують” дощі, сніг і сильний вітер: де буде найгірше

У вівторок, 22 грудня, частину України накриє серйозна негода – очікуються дощі, сніг і сильний вітер. Раніше ми повідомляли, що 23 грудня снігопад обрушиться на Київ.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко.


За її словами, на сході країни найближчої ночі буде до 10 градусів морозу.
“Західна частина України опиниться під впливом атлантичних процесів, і вже ввечері там з’являться опади у вигляді мокрого снігу і дощу ще й з сильним вітром. Опади, переважно мокрий сніг, також пройдуть у Луганській, Донецькій та Запорізькій областях”, – зазначила синоптик.

Вона уточнила, що температура повітря протягом дня коливатиметься від 2 морозу до 2 тепла. У східних областях вдень очікується -2-5 градусів (вночі до -10), а на заході України буде тепліше, максимально до +2+6 градусів. У Києві 22 грудня прогнозується вночі до -4 градусів, вдень до -2 градусів, без опадів.

Читайте також:  Це – страшно: синоптик шокував аномальним прогнозом погоди на весну

Як повідомляв “Апостроф”, початок нового тижня не потішить українців гарною погодою – сонячно і без опадів буде в центральних областях України, а в східні і західні регіони прийдуть крижані дощі і сніг.

До слова, народний синоптик Леонід Горбань розповів, що напередодні Нового року в Україні очікується дощ, температура повітря вдень буде плюсова. Початок 2021 року буде з невеликим “мінусом”.

Джерело.



Категорії: