facebook

Apple почала закривати свої магазини по всьому світу: у чому причина

Під час жорсткого карантину Apple, як і більшість виробників, закрила свої фізичні магазини. Однак вже у червні компанія почала знову відкривати магазини, але заявила, що вони можуть знову закритися.

На вихідних Apple вирішила знову закрити всі свої магазини в Каліфорнії. Трохи раніше компанія почала закривати магазини в Лос-Анджелесі, в результаті було закрито близько 100 магазинів, передає Gizmochina.


Зараз Apple опублікувала заяву про те, що магазини закриті тимчасово. Деякі з незавершених замовлень можна забрати до 22 грудня 2020 року.

Після цього були закриті магазини в Теннессі і в Великобританії. Компанія закрила 18 магазинів в Німеччині і Нідерландах, а на цьому тижні будуть закриті магазини в Мексиці та Бразилії.

Читайте також:  Ґвалтували, били і душили недопалки: у Польщі заарештували українську пару за знущання над 2-річною дитиною

Причина
На такий крок виробник пішов через погіршення ситуацію з пандемією коронавірусу. Багато країн повертаються до жорстких обмежень, тож таке рішення виробника є логічним.

Наразі у світі працюють близько 400 магазинів Apple, при цьому в них діють суворі правила: маски, контроль температури, соціальне дистанціювання і регулярні прибирання.

Скільки будуть закритими ці магазини – поки невідомо. Єдине, що підтвердила Apple, що вони будуть закриті в святкові дні.

Джерело.



Категорії: