facebook

Запхнули у мішок та били до смерті: На Львівщині розшукують підлітків, які знущалися з собаки

Відео зі знущаннями правоохоронці знайшли в інтернеті.

У Львівській області правоохоронці розшукують двох підлітків, які помістили собаку в мішок та побили її, після чого тварина загинула, увесь цей процес було знято на відео. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.


Згідно з повідомленням, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію, де йшлося про те, що нібито в місті Броди невідомі особи помістили собаку в мішок та побили її, внаслідок чого тварина загинула.

За цим фактом правоохоронці розпочали перевірку, згодом було встановлено особи зловмисників. Ними виявились 16-річний хлопець та 14-річна дівчина, які мешкають у Бродівському районі.
Окрім цього, було виявлено, що 23 грудня близько 17:00 на сміттєзвалищі неподалік одного з сіл району, школяр помістив собаку в мішок і декілька разів вдарив тварину металевою трубою. Очевидцем події була його неповнолітня знайома.

Читайте також:  Що потрібно взяти учневі із собою до школи під час воєнного стану: рекомендації поліції

Як зазначається, правоохоронці розшукали собаку та доставили тварину у ветеринарну лікарню, її життю нічого не загрожує. За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років.

Джерело.



Категорії: