facebook

Хмельниччанка народила 18-го малюка і нарвалася на критику українців – “Так собі хобі…”

У тому ж році вона народила і 17-ту дитину.
На Хмельниччині жінка народила 18-го малюка. Про це повідомляє «24 канал».

Як зазначається, багатодітній матері – 42 роки. Малюк вагою понад чотири кілограми народився 29 грудня 2020 року цілком здоровим, незважаючи на певні ризики через вік матері.


У Хмельницькому обласному перинатальному центрі розповіли, що рік тому, 1 січня 2020 року, ця ж жінка народжувала у них 17-те немовля. Таким чином, за рік у неї народилося двоє дітей.

Лікарі порахували, що жінка, яка вийшла заміж у 18 років, народжує майже кожен рік.

«Яка молодчина, скільки бог дає, стільки і народжує! Вітаю, щастя, здоров’я, благополуччя цій родині», «Хай дає Бог їм всім здоров’я міцного. Не алкоголіки, отже діти виростуть хорошими людьми. Бо де багато дітей, немає горілки – там турбота один про одного. Я вірю у їхнє майбутнє», – захоплюються одні українці.

«То не Бог дає, то чоловік клепає», «Нехай ростуть дітки на славу! Але, який же той батько… Як важко тій жіночці виношувати щороку діточок… А їсти, а одягнути, а школа? Старші доглядають за меншими, важко.. Тато мав би трішки мізки включити…», «Таке собі хоббі у жінки…», «Кожен має займатися улюбленою справою», – не розуміють такого «захоплення» інші.

Читайте також:  НЕ ЛЯКАЙТЕ ДІТЕЙ ТИМ, ЩО МИКОЛАЙ НЕ ПРИЙДЕ!

«Цікаво подивитися, в яких умовах живуть потім діти. Народжувати щороку багато розуму не треба, а от виростити, вигодувати, вивчити, для цього багато треба праці», – додають коментатори.

Джерело.



Категорії: