facebook

У Зеленського пояснили присутність дітей в новорічному зверненні Президента

Зйомки з дітьми новорічного звернення Президента Володимира України Володимира Зеленського проходили з письмового дозволу їх батьків, участь дітей продиктовано логікою самого привітання. Про це сказав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в коментарі УНН.

“Зйомки новорічного привітання Президента відбулися тільки 27 грудня 2020 року в Маріїнському палаці і на площі перед Маріїнським. Участь дітей продиктовано логікою самого привітання – саме до дітей, майбутнього нашої країни, звертається Президент України”, – сказав Подоляк.


За його словами, саме діти формулюють свої мрії і бажання, які дорослі повинні постаратися реалізувати в майбутньому.

“Діти в супроводі батьків були запрошені тільки на певний таймслот 27 грудня, на той період зйомок, де, власне, маленькі громадяни і з’являються в кадрі. Зйомки з дітьми тривали, в середньому, кілька годин. Природно, з дотриманням всіх процедур, прописаних в українському законодавстві. Зокрема, були отримані письмові дозволи від батьків на зйомку дітей”, – зазначив радник глави ОП.

Читайте також:  Про Путіна та дешеві тарифи: Зеленський звернувся до українців зі спортзалу

Також він запевнив, що від жодного з батьків не було отримано претензій на адресу знімальної групи, до того ж у всіх залишилися “чудові враження і позитивні емоції після зйомок”.

«Окремо підкреслю, що з агентством Lot знімальна група не співпрацювала. Що за оголошення тиражується в соціальних мережах, чи реальне воно і для яких зйомок в цьому оголошенні запрошували маленьких акторів, сказати складно. Але схоже, що це чергова штучна спроба політичних опонентів створити скандал там, де його немає і бути не може”, – додав чиновник.

Відзначимо, що раніше деякі ЗМІ повідомили, що дітей, задіяних в масовці новорічного привітання Президента, запрошувало через кастинги агентство Lot, а зйомки тривали з 18:00 до 3 години ночі, за 9 годин роботи дітям нібито заплатили по 500 грн.

Як повідомляв УНН, новорічне привітання Президента України Володимира Зеленського бачили 70% громадян, з них 43% оцінили його позитивно.

Джерело.



Категорії: