facebook

Маленькій принцесі терміново необхідна операція на головному мозку, мама в сльозах благає про допомогу: “Врятуйте Вікусю”

Дівчинці потрібна термінова операція.
Маленькій українці терміново необхідна операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації “Мама і немовля” у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленькій Віке різко стало погано, після чого батьки викликали швидку, яка доставила її в лікарню. У медустанові лікарі діагностували у дитини запалення головного мозку у зв’язку з чим дівчинці терміново потрібна операція.


Сама операція безкоштовна, проте батькам Вікі необхідно придбати витратні матеріали на суму 32 000 гривень. На жаль у них немає можливості зібрати дану суму в короткі терміни, тому рідні дівчатка були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

Читайте також:  Смертність перевищує народжуваність: населення України стрімко скорочується

“Якщо вчасно прооперувати, це зможе мінімізувати негативні наслідки запалення і Вікуся матиме повноцінне дитинство. Вікуся може на свята вже мати хороші новини і одужувати, якщо всі разом встигнемо допомогти маленькій, але такій сильній дівчинці! Кожен з нас може бути тією вирішальною допомогою, яка подарує надію!”- зазначено в публікації.

Потрібна термінова допомога в операції на головному мозку!
Просимо підтріматьте Крихітка максимально … </ р> Опубліковано Всеукраїнські благодійна організацая & Quot; Мама и немовля & Quot; & nbsp; Понеділок, 4 січня 2021 р.

Джерело.



Категорії: