facebook

Воїни ЗСУ на Донбасі отримали сертифікати: ризикують життям заради натхнення

Прес-штаб ООС розповів про привітання воїнів.

Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів.


Але в сьогоднішній, 6 січня, публікації мова пішла про про різдвяний вертеп, який відвідав з колядками район проведення ООС. Напередодні Різдва Христового, у Святвечір, українських військовослужбовців одного з підрозділів вирішив привітати колектив Соледарського міського центру культури та народної творчості з наступаючим святом.
Воїни ЗСУ виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, а колядники-мандрівники заспівали пісні, а також побажали військовослужбовцям натхнення та міцного здоров’я у досить нелегкій, проте дуже важливій справі. Це стосується захисту України та її народу.

Читайте також:  Зеленський розповів, за яких умов Україна відпускатиме своїх заробітчан закордон

“Вихованці міського центру культури та народної творчості подарували українським воїнам “Сертифікат щастя на 2021 рік”, зарядили теплими враженнями всіх присутніх та занурився у світ українського фольклору та звичаїв. За доброю традицією “господарі будинку” щиро подякували колядникам за привітання та побажання та пригостили їх ласощами та подарунками”, — йдеться у повідомленні.

< blockquote cite = "https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/1036163146876301" class = "fb-xfbml-parse-ignore" >

Різдвяний вертеп завітав з колядками в район проведення ООС

У переддень Різдв Христової, на Святвечір, … Опубліковано Операцій про & # 039; єднаньіх силах / Спільних сили Операція & nbsp; Середа, 6 січня 2021 р.

Джерело.



Категорії: