facebook

В “Охматдиті” розповіли про стан хлопчика, якого мати викинула з 8-го поверху: різдвяне диво

За маленьким Андрійком доглядають тітка та бабуся.

Стан трирічного хлопчика, якого 6 січня матір скинула з вікна восьмого поверху, потроху покращується. Про це повідомили у спільноті «Автопатруль Майдан», посилаючись на інформацію медиків Охматдиту.


За словами лікарів, життю дитини вже нічого не загрожує, однак поки що малюк залишається у реанімації. Жодних невідкладних операцій йому не потрібно – дивом обійшлося навіть без переломів.
«Клініці додатково з допомоги на лікування дитини нічого поки ще не потрібно. Потрібно зв’язуватись з родичами, що й будемо робити. Наразі життю дитини нічого не загрожує», – розповіли у спільноті.

Читайте також:  “Виколола очі…”: Мати по-звірячому розправилася зі своїм 4-місячним сином. Стікав кров’ю

Водночас правоохоронці повідомили, що стосовно дій матері хлопчика відкрито кримінальне провадження за статтею «замах на вбивство».

«Щось лікарі ледве повертаються, це тільки в серіалах про швидку вони швидко на все реагують і летять на крилах вітру, коли кожна хвилина на рахунку. Бідна дитина… а мама неадекватна», «Це дійсно різдвяне диво, що дитина залишилася живою, хай одужує», «Боже. Допоможи дитині!!! А ту особу жіночої статі відправ до пекла», – коментують ситуацію городяни.

Джерело.



Категорії: