facebook

Картопля з РФ для ЗСУ: у Міноборони відповіли на “зраду”

У Міноборони розповіли про “інформаційну локшину”.
В Міністерстві оборони України спростовують заяву про те, що військових годують картопляним пюре російського виробництва.

Як йдеться у повідомленні на сторінці Міноборони в Facebook, “картопля сушена” не входить до переліку продуктів, що використовуються для організації харчування особового складу ЗСУ.


“Відповідно, це стосується всього оголошеного ряду “сушених картопляних пластівців” (картопляного пюре) і т. д.”, – йдеться в повідомленні.

У Міноборони зазначають, з 2021 року харчування всього особового складу Збройних Сил України організовано з використанням каталогу продуктів харчування. “Асортимент продуктів розширено до 409 найменувань. Він дає можливість кухарям готувати різноманітні і смачні страви”, – пояснили у відомстві.

Читайте також:  Скандал у дитбудинку на Закарпатті: вихователі і медсестра жорстоко знущаються над дітьми

У Міноборони додають, що, незважаючи на те, що багато питань необхідно вирішити, рішення про перехід на каталог в ЗСУ “остаточне і безповоротне”.

“Сушені російські картопляні пластівці (картопляне пюре) для ЗСУ” – черговий випадок “інформаційної локшини”, фейк”, – зазначили у відомстві.

Джерело.



Категорії: